close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Toog vormige grijze grafsteen van Belgisch hardsteen foto 1

Toog vormige grijze grafsteen van Belgisch hardsteen

Een prachtig grafmonument in toogvorm, gemaakt van Belgisch hardsteen. Deze grafsteen heeft een uniek ontwerp met verfijnde reliëfs, waardoor hij een bijzondere esthetiek en elegantie uitstraalt. Het monument is ook voorzien van een ruimte om de naam van uw dierbare op de steen te laten zetten. Door deze combinatie van kunst, functionaliteit en persoonlijke aandacht is het een mooie manier om hen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42047
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs, licht, Wit
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtig grafmonument in toogvorm, gemaakt van Belgisch hardsteen. Deze grafsteen heeft een uniek ontwerp met verfijnde reliëfs, waardoor hij een bijzondere esthetiek en elegantie uitstraalt. Het monument is ook voorzien van een ruimte om de naam van uw dierbare op de steen te laten zetten. Door deze combinatie van kunst, functionaliteit en persoonlijke aandacht is het een mooie manier om hen te herdenken.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.