close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kunstenaars grafmonument foto 1

Kunstenaars grafmonument Glas

Moooie combinatie van natuursteen en glas. Het beeld staat op een plaat natuursteen. De tekst is aangebracht op een glasplaat, deze staat met rvs houders voor het natuursteen. Het geheel staat op een voetstuk.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42234
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand

Omschrijving

Moooie combinatie van natuursteen en glas. Het beeld staat op een plaat natuursteen. De tekst is aangebracht op een glasplaat, deze staat met rvs houders voor het natuursteen. Het geheel staat op een voetstuk.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.