close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kunstenaars grafmonument foto 1

Kunstenaars grafmonument Glas

Moooie combinatie van natuursteen en glas. Het beeld staat op een plaat natuursteen. De tekst is aangebracht op een glasplaat, deze staat met rvs houders voor het natuursteen. Het geheel staat op een voetstuk.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42234
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Glas, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Kunstenaars
Productgroep Enkel monument staand
Steensoort Zwart graniet
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Moooie combinatie van natuursteen en glas. Het beeld staat op een plaat natuursteen. De tekst is aangebracht op een glasplaat, deze staat met rvs houders voor het natuursteen. Het geheel staat op een voetstuk.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.