close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwarte grafzuil met glazen bol en graflantaarn foto 1

Zwarte grafzuil met glazen bol en graflantaarn Glas

Dit eerbiedige grafmonument bestaat uit een indrukwekkende zuil, uitgevoerd in een diepe zwarte tint, gemaakt van duurzaam en weersbestendig materiaal. Het ontwerp combineert klassieke eenvoud met moderne details. Aan de bovenzijde van de zuil bevindt zich een glazen bol, die een extra dimensie van rust en reflectie aan het monument toevoegt. Aanvullend is er een graflantaarn in het ontwerp opgeno... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41934
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit eerbiedige grafmonument bestaat uit een indrukwekkende zuil, uitgevoerd in een diepe zwarte tint, gemaakt van duurzaam en weersbestendig materiaal. Het ontwerp combineert klassieke eenvoud met moderne details. Aan de bovenzijde van de zuil bevindt zich een glazen bol, die een extra dimensie van rust en reflectie aan het monument toevoegt. Aanvullend is er een graflantaarn in het ontwerp opgenomen die de mogelijkheid biedt om op elk gewenst moment een lichtpuntje te creëren bij het graf. De zuil biedt voldoende ruimte voor persoonlijke inscripties of decoraties. Dit alles maakt dit monument tot een respectvolle hommage aan de nalatenschap van uw dierbare, waarbij de herinneringen de centrale plaats krijgen die ze verdienen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.