close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Bijzonder grafmonument foto 1

Bijzonder grafmonument Glas, rvs

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen, ze zijn iets uit elkaar geplaatst. In de uitsparing die daardoor ontstaat is een ornament van RVS en een glasbol geplaatst. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel staat op een voetstuk.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42078
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Kunstenaars
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Zwart
Materiaal Glas, RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument bestaat uit 2 delen, ze zijn iets uit elkaar geplaatst. In de uitsparing die daardoor ontstaat is een ornament van RVS en een glasbol geplaatst. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel staat op een voetstuk.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.