close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel grafmonument van Bianco del Mare kalksteen foto 1

Traditioneel grafmonument van Bianco del Mare kalksteen

Dit traditionele grafmonument is ambachtelijk vervaardigd uit Bianco del Mare kalksteen, een materiaal bekend om zijn natuurlijke elegantie en duurzaamheid. Het ontwerp van het monument is klassiek, weerspiegelend van respectvolle tradities en anderszins ingetogen om de focus te leggen op de persoonlijke herinneringen die het vertegenwoordigt. De kalksteen brengt een uniek karakter mee door zijn s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42074
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit traditionele grafmonument is ambachtelijk vervaardigd uit Bianco del Mare kalksteen, een materiaal bekend om zijn natuurlijke elegantie en duurzaamheid. Het ontwerp van het monument is klassiek, weerspiegelend van respectvolle tradities en anderszins ingetogen om de focus te leggen op de persoonlijke herinneringen die het vertegenwoordigt. De kalksteen brengt een uniek karakter mee door zijn subtiele adering en zachte witte kleurstelling, en voegt een element van sereniteit toe aan de gedenkplaats. Doordat het monument is uitgehouwen uit een enkel stuk steen, staat het voor eeuwige verbondenheid en onveranderlijke herinnering. Door de zorgvuldige bewerking van de Bianco del Mare kalksteen bij dit monument wordt de naam en het leven van uw dierbare op onderscheidende en respectvolle wijze geeerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.