close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grijze grafzerk van Diabas met kunstwerk foto 1

Grijze grafzerk van Diabas met kunstwerk

Dit robuuste grafmonument is met zorg ontworpen uit hoge kwaliteit Diabas, een duurzame grijze steensoort die een uitgesproken natuurlijke esthetiek heeft. Het monument wordt extra benadrukt door een opvallend kunstwerk dat subtiel in het design is verwerkt. Dit kunstwerk, dat unieke vormen en structuren bevat, verleent een extra dimensie van personalisatie aan het monument. Additioneel is er vold... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42051
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit robuuste grafmonument is met zorg ontworpen uit hoge kwaliteit Diabas, een duurzame grijze steensoort die een uitgesproken natuurlijke esthetiek heeft. Het monument wordt extra benadrukt door een opvallend kunstwerk dat subtiel in het design is verwerkt. Dit kunstwerk, dat unieke vormen en structuren bevat, verleent een extra dimensie van personalisatie aan het monument. Additioneel is er voldoende ruimte voorzien voor het graveren van persoonlijke inscripties, om zo een welgemeende en eervolle herdenking te verzekeren. Dit grafmonument combineert vakmanschap met functionaliteit, creërend een serene en respectvolle gedenkplaats voor uw dierbare.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.