close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe grafzerk van Olive Green graniet foto 1

Blauwe grafzerk van Olive Green graniet

Dit grafmonument is vervaardigd uit robuust Olive Green graniet, een betrouwbare en slijtvaste keuze voor dit belangrijke gedenkteken. De kleur is een unieke blauwtint, wat het een opvallende en respecvolle aanwezigheid geeft op de laatste rustplaats van uw dierbare. Het oppervlak van het graniet is fijn gepolijst, een detail dat bijdraagt aan de duurzaamheid en schoonheid van het monument. Dit gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42049
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, Groen
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Zerk / Dekplaat
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is vervaardigd uit robuust Olive Green graniet, een betrouwbare en slijtvaste keuze voor dit belangrijke gedenkteken. De kleur is een unieke blauwtint, wat het een opvallende en respecvolle aanwezigheid geeft op de laatste rustplaats van uw dierbare. Het oppervlak van het graniet is fijn gepolijst, een detail dat bijdraagt aan de duurzaamheid en schoonheid van het monument. Dit grafmonument biedt voldoende ruimte voor gepersonaliseerde inscripties, zodat u uw dierbare kunt eren op een manier die de persoonlijke band weerspiegelt. De sterke en duurzame eigenschappen van het graniet zorgen ervoor dat het monument bestand is tegen de elementen, waardoor de herinnering aan uw geliefde door de jaren heen levendig blijft.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.