close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Verhoogde liggende grafzerk van Indian Red graniet foto 1

Verhoogde liggende grafzerk van Indian Red graniet

Dit grafmonument is een verhoogde liggende grafzerk, vervaardigd uit premium Indian Red graniet. Deze bijzondere steensoort heeft een opvallende, dieprode kleur die het monument een indrukwekkende uitstraling geeft. Dankzij de zorgvuldige bewerking van het graniet is het oppervlak van de zerk glad en glanzend, wat een stijlvol contrast biedt met de natuurlijke ruwheid van de steen. De verhoogde li... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42112
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, Rood
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit grafmonument is een verhoogde liggende grafzerk, vervaardigd uit premium Indian Red graniet. Deze bijzondere steensoort heeft een opvallende, dieprode kleur die het monument een indrukwekkende uitstraling geeft. Dankzij de zorgvuldige bewerking van het graniet is het oppervlak van de zerk glad en glanzend, wat een stijlvol contrast biedt met de natuurlijke ruwheid van de steen. De verhoogde ligging maakt het monument zichtbaar en respectvol in elke setting, of het nu een drukke begraafplaats of een rustige, afgelegen plek is. Dit duurzame grafmonument biedt ruimte om de naam en data van de overledene te graveren, waardoor het een blijvende eerbetoon biedt en een plek waar bezoekers kunnen herinneren en reflecteren.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.