close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafzerk van Paradiso graniet foto 1

Klassieke grafzerk van Paradiso graniet

Dit klassieke grafmonument, vakkundig vervaardigd uit Paradiso graniet, is een eerbetoon aan de eeuwige schoonheid en duurzaamheid. Het monument heeft een traditionele zerkvorm, aangevuld met karakteristieke details die met precisie in de steen zijn ingegraveerd. Het Paradiso graniet, bekend om zijn unieke kleurvariaties, zorgt voor een opvallende en persoonlijke uitstraling. Het robuuste materiaa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42097
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, Paars
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument, vakkundig vervaardigd uit Paradiso graniet, is een eerbetoon aan de eeuwige schoonheid en duurzaamheid. Het monument heeft een traditionele zerkvorm, aangevuld met karakteristieke details die met precisie in de steen zijn ingegraveerd. Het Paradiso graniet, bekend om zijn unieke kleurvariaties, zorgt voor een opvallende en persoonlijke uitstraling. Het robuuste materiaal staat garant voor een jarenlange kleurvastheid en weerstand tegen weersinvloeden. De naam en persoonlijke boodschap voor uw dierbare kunnen in de zerk worden gebeiteld, waardoor dit gedenkteken een persoonlijk en blijvend eerbetoon wordt. Met dit grafmonument kiest u voor een traditioneel ontwerp dat respect en waardigheid uitstraalt.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.