close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grijze grafsteen van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grijze grafsteen van Natuursteen Natuursteen

Dit rechthoekige grafmonument, vervaardigd uit solide natuursteen, straalt een sobere elegantie uit. Het grijskleurige oppervlak, dat geroemd wordt om zijn duurzaamheid en weersbestendigheid, biedt een natuurlijk canvas voor de herinnering aan uw geliefde. Met zijn strakke lijnen en eenvoudige vorm, wordt dit monument gekenmerkt door een tijdloze esthetiek die aansluit bij diverse persoonlijke sti... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28021
Collectie Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument, vervaardigd uit solide natuursteen, straalt een sobere elegantie uit. Het grijskleurige oppervlak, dat geroemd wordt om zijn duurzaamheid en weersbestendigheid, biedt een natuurlijk canvas voor de herinnering aan uw geliefde. Met zijn strakke lijnen en eenvoudige vorm, wordt dit monument gekenmerkt door een tijdloze esthetiek die aansluit bij diverse persoonlijke stijlen. De vlakke structuur van de steen leent zich uitstekend voor het ingraveren van namen, data of persoonlijke boodschappen. Daarnaast is er ruimte beschikbaar voor het toevoegen van symbolen of afbeeldingen, waardoor het mogelijk is om dit monument geheel naar wens te personaliseren. Overall biedt dit grafmonument een waardig en respectvol eerbetoon aan uw dierbare.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.