close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne grafsteen van Antraciet met hart foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Moderne grafsteen van Antraciet met hart Natuursteen

Een modern grafmonument met een krachtige, antracietkleurige steen. De steen is vormgegeven in een hartvormig reliëf dat een ontroerende en persoonlijke boodschap uitdraagt. Het monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een duurzame herinnering creë... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 13740
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs
Liggende deel Hart, Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een modern grafmonument met een krachtige, antracietkleurige steen. De steen is vormgegeven in een hartvormig reliëf dat een ontroerende en persoonlijke boodschap uitdraagt. Het monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een gedenkwaardige manier wordt geëerd. Met dit monument kunt u een duurzame herinnering creëren die symboliseert wat er tussen twee mensen voor altijd bestaat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.