close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groot hart met kruis van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Groot hart met kruis van Natuursteen Natuursteen

Een monument dat traditie en respect uitstraalt. Een groot hart met een kruis van hoogwaardig natuursteen, waarbij de zorgvuldig uitgehouwen details de tijdloze schoonheid benadrukken. Dit gedenkteken biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Het is een rustgevend monum... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36886
Collectie Christelijk, Hartvormige lettersteen, Kruis, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een monument dat traditie en respect uitstraalt. Een groot hart met een kruis van hoogwaardig natuursteen, waarbij de zorgvuldig uitgehouwen details de tijdloze schoonheid benadrukken. Dit gedenkteken biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Het is een rustgevend monument dat liefde en warmte symboliseert, waarmee u een blijvende herinnering kunt creëren.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.