close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van glas en graniet foto 1

Rechthoekige grafsteen van glas en graniet Glas

Dit grafmonument combineert de robuustheid van graniet met de moderniteit van glas in een rechthoekig ontwerp. Het monument straalt kracht en bestendigheid uit door het gebruik van graniet, terwijl het glas zorgt voor een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. Vakkundig geplaatst om evenwicht en harmonie te creëren, geeft de rechthoekige vorm een gevoel van stabiliteit en rust. De oppervlakken van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41956
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Kruis, Modern
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument combineert de robuustheid van graniet met de moderniteit van glas in een rechthoekig ontwerp. Het monument straalt kracht en bestendigheid uit door het gebruik van graniet, terwijl het glas zorgt voor een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. Vakkundig geplaatst om evenwicht en harmonie te creëren, geeft de rechthoekige vorm een gevoel van stabiliteit en rust. De oppervlakken van zowel het graniet als het glas bieden volop ruimte voor gravures, zodat persoonlijke berichten en de naam van uw dierbare op een waardige en respectvolle manier kunnen worden weergegeven. Dit geheel creëert een persoonlijk en duurzaam eerbetoon dat de herinnering aan uw geliefde waardig is.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.