close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitisch grafmonument met kalligrafie foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Islamitisch grafmonument met kalligrafie Glas, natuursteen

Dit Islamitische grafmonument met kalligrafie biedt ruimte aan een Arabische tekst. De letterplaat heeft een karakteristieke vorm, waarop bovenaan het symbool van de maan en de ster is aangebracht. De letterplaat kan naar wens worden voorzien van Koranteksten en de naam en data van de overledene. Op het liggende gedeelte is een rechte rivier van glas geplaatst, met daarnaast ruimte voor beplanting... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32898
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Islamitisch, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Glas, Natuursteen, Strip of band
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit Islamitische grafmonument met kalligrafie biedt ruimte aan een Arabische tekst. De letterplaat heeft een karakteristieke vorm, waarop bovenaan het symbool van de maan en de ster is aangebracht. De letterplaat kan naar wens worden voorzien van Koranteksten en de naam en data van de overledene. Op het liggende gedeelte is een rechte rivier van glas geplaatst, met daarnaast ruimte voor beplanting. Dit element zorgt samen met het zacht grijze natuursteen voor een frisse en moderne uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.