close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met RVS band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met RVS band Rvs

Dit rechthoekige grafmonument heeft een rustieke charme en combineert stijl met functionaliteit. Gemaakt van duurzame materialen, met een rvs band voor extra sterkte en stabiliteit. Met deze grafsteen kunt u een passende herinnering creëren aan de persoon die u dierbaar was, waarbij traditie en gevoeligheid samenkomen.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36425
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Kleur donker
Liggende deel Strip of band
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Antraciet
Productsoort Band, strook of strip
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument heeft een rustieke charme en combineert stijl met functionaliteit. Gemaakt van duurzame materialen, met een rvs band voor extra sterkte en stabiliteit. Met deze grafsteen kunt u een passende herinnering creëren aan de persoon die u dierbaar was, waarbij traditie en gevoeligheid samenkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.