close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee glazen rechhoeken met foto en RVS band foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee glazen rechhoeken met foto en RVS band Glas, rvs

Een modern grafmonument met twee glazen rechthoeken die een unieke combinatie vormen van eigentijds design en functionaliteit. De glazen platen zijn perfect om de naam en een persoonlijke foto van uw dierbare te graveren, terwijl de roestvrijstalen banden een elegante en stijlvolle afwerking bieden. Het monument is ontworpen om op eenvoudige maar effectieve wijze de herinnering aan uw geliefde lev... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32230
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Kleur donker, Grijs, Zwart
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Band, strook of strip, Fotoartikel, Glazen foto
Staande deel Glas

Omschrijving

Een modern grafmonument met twee glazen rechthoeken die een unieke combinatie vormen van eigentijds design en functionaliteit. De glazen platen zijn perfect om de naam en een persoonlijke foto van uw dierbare te graveren, terwijl de roestvrijstalen banden een elegante en stijlvolle afwerking bieden. Het monument is ontworpen om op eenvoudige maar effectieve wijze de herinnering aan uw geliefde levend te houden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.