close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met drie zuilen en groot hart  foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met drie zuilen en groot hart Natuursteen, rvs

Een monument dat uit drie zwarte zuilen bestaat, die stijlvol en respectvol de herinnering aan uw geliefde eren. Het bijzondere hart op de vloer, in het midden van de zuilen, symboliseert liefde en troost. Deze elegantie en kracht komen samen in dit monument dat een rustplaats biedt voor uw dierbare. U kunt het grafmonument personaliseren door hun naam op het monument te zetten.Een eenvoudige, sim... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32886
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Kleur donker
Liggende deel Hart, Natuursteen
Materiaal Natuursteen, RVS
Productsoort Band, strook of strip
Staande deel Natuursteen en RVS

Omschrijving

Een monument dat uit drie zwarte zuilen bestaat, die stijlvol en respectvol de herinnering aan uw geliefde eren. Het bijzondere hart op de vloer, in het midden van de zuilen, symboliseert liefde en troost. Deze elegantie en kracht komen samen in dit monument dat een rustplaats biedt voor uw dierbare. U kunt het grafmonument personaliseren door hun naam op het monument te zetten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.