close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van Belgische hardsteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen van Belgische hardsteen Natuursteen

Een rechthoekig grafmonument van Belgische hardsteen, met kunstig gebeeldhouwde bloemen die het elegantie en schoonheid benadrukken. Het monument is een tastbare herinnering aan de overledene, en biedt de mogelijkheid om hun naam te graveren voor eeuwig te herinneren. Het straalt waardigheid uit in elke omgeving en is ontworpen om respectvolle gebaren van rouw mogelijk te maken.Door het gebruik va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19909
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument van Belgische hardsteen, met kunstig gebeeldhouwde bloemen die het elegantie en schoonheid benadrukken. Het monument is een tastbare herinnering aan de overledene, en biedt de mogelijkheid om hun naam te graveren voor eeuwig te herinneren. Het straalt waardigheid uit in elke omgeving en is ontworpen om respectvolle gebaren van rouw mogelijk te maken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.