close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met vlinder en rivier van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met vlinder en rivier van Natuursteen Natuursteen

Dit elegante grafmonument combineert hoogwaardig natuursteen met een vleugje artistieke verfraaiing. De vlindervormige steen die boven de steen uitsteekt, symboliseert de vrijheid en het leven dat wordt geëerd. De rivier van natuursteen die langs de onderkant loopt, is een prachtige manier om stilte en herinnering te omarmen. Door de graveermogelijkheden kunt u dit grafmonument personaliseren en e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 11555
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Onderhoudsvrij
Dieren Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Zwart
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Rivier
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit elegante grafmonument combineert hoogwaardig natuursteen met een vleugje artistieke verfraaiing. De vlindervormige steen die boven de steen uitsteekt, symboliseert de vrijheid en het leven dat wordt geëerd. De rivier van natuursteen die langs de onderkant loopt, is een prachtige manier om stilte en herinnering te omarmen. Door de graveermogelijkheden kunt u dit grafmonument personaliseren en een unieke herinnering creëren aan uw dierbare.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.