close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ovale grafsteen foto 1

Ovale grafsteen

Enkel monument met mooi gevormde letterplaat. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een dekplaat met een uitsparing voor beplanting. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervla... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41947
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Orchidee, Roos
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel monument met mooi gevormde letterplaat. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor banden. Op de banden ligt een dekplaat met een uitsparing voor beplanting. De tekst en gravure is verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.