close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met bootje foto 1

Rechthoekige grafsteen met bootje

Dit rechthoekige grafmonument is een elegant en tijdloos ontwerp, met een klassieke bootfiguur in de hoek. Het monument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, dat perfect past bij de prachtige symboliek van het bootje. Het biedt ruimte voor persoonlijke boodschappen en teksten, waardoor u de naam en herinnering van uw dierbare kunt eren. Dit monument is een prachtige manier om het leven te vieren... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41901
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Hobby, Sport
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument is een elegant en tijdloos ontwerp, met een klassieke bootfiguur in de hoek. Het monument is gemaakt van hoogwaardig natuursteen, dat perfect past bij de prachtige symboliek van het bootje. Het biedt ruimte voor persoonlijke boodschappen en teksten, waardoor u de naam en herinnering van uw dierbare kunt eren. Dit monument is een prachtige manier om het leven te vieren van degene die we zijn gaan missen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.