close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Hartvormige grafsteen van Paradiso graniet foto 1

Hartvormige grafsteen van Paradiso graniet

Een prachtig grafmonument in de vorm van een hart, gesneden uit het duurzame en stevige Paradiso graniet. Dit is een mooie manier om de liefde voor uw dierbare te herdenken en hun levensverhaal te verbeelden. Met ingesneden details die een subtiel silhouet creëren, is dit een tijdloos monument dat eeuwigheid symboliseert. De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een tr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42172
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Paars
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een prachtig grafmonument in de vorm van een hart, gesneden uit het duurzame en stevige Paradiso graniet. Dit is een mooie manier om de liefde voor uw dierbare te herdenken en hun levensverhaal te verbeelden. Met ingesneden details die een subtiel silhouet creëren, is dit een tijdloos monument dat eeuwigheid symboliseert.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.