close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwart grijs joods grafmonument van Hardsteen foto 1

Zwart grijs joods grafmonument van Hardsteen

Een zwartgrijs joods grafmonument vervaardigd uit duurzaam hardsteen, dat blijk geeft van verfijning en bestendigheid. Dit solide monument is voorzien van een symmetrisch ontwerp, dat de toewijding illustreert aan traditionele waarden en eerbied brengt aan de nagedachtenis van de overledene. De positieve uitstraling van het donkere steen nodigt uit tot reflectie en herdenking. De fijnzinnig gegrav... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42237
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Joods, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een zwartgrijs joods grafmonument vervaardigd uit duurzaam hardsteen, dat blijk geeft van verfijning en bestendigheid. Dit solide monument is voorzien van een symmetrisch ontwerp, dat de toewijding illustreert aan traditionele waarden en eerbied brengt aan de nagedachtenis van de overledene. De positieve uitstraling van het donkere steen nodigt uit tot reflectie en herdenking. De fijnzinnig gegraveerde inscripties kunnen gepersonaliseerd worden waardoor het graf een stijlvol en persoonlijk aandenken biedt aan uw dierbare. Dit hoogwaardige monument vormt een duurzame plek van toegewijde herinnering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.