close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Natuurlijke zuilen als grafmonument foto 1

Natuurlijke zuilen als grafmonument

Een natuurlijk grafmonument samengesteld uit diverse zuilen van basalt. De tekst is er in gestraald. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42224
Artikelnummer 15802
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Basalt
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een natuurlijk grafmonument samengesteld uit diverse zuilen van basalt. De tekst is er in gestraald. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.