close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met drie zuilen en halve ruwe steen foto 1

Grafsteen met drie zuilen en halve ruwe steen Basalt

Dit grafmonument is een mooi eerbetoon aan uw dierbare. Het bestaat uit drie robuuste zuilen van hoogwaardig, ruw steenblok, die de natuurlijke schoonheid van het materiaal benadrukken. De speciale halve steen geeft een krachtig gevoel van rust en stilte, waardoor uw dierbare voor altijd in herinnering blijft.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42213
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Basalt
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is een mooi eerbetoon aan uw dierbare. Het bestaat uit drie robuuste zuilen van hoogwaardig, ruw steenblok, die de natuurlijke schoonheid van het materiaal benadrukken. De speciale halve steen geeft een krachtig gevoel van rust en stilte, waardoor uw dierbare voor altijd in herinnering blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.