close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijke stenen enkel foto 1

Natuurlijke stenen enkel

Een letterplaat met ruw afgeslagen randen. De tekst en gravure is gestraald en ingeverfd. De plaat is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42398
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Germania kwartsier
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Een letterplaat met ruw afgeslagen randen. De tekst en gravure is gestraald en ingeverfd. De plaat is geplaatst op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.