close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Jaspis foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Jaspis

Dit natuurlijke grafmonument is vervaardigd uit ruw Jaspis, een steensoort gekend voor zijn unieke patronen en duurzaamheid. Zijn ruwe uitvoering laat de authentieke, onbewerkte schoonheid van de steen naar voren komen. Dit creëert een opvallend, natuurlijk element in de serene omgeving van een rustplaats. Het monument heeft de mogelijkheid om te worden aangepast met een opschrift, waarmee u de pe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42072
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Oranje
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke grafmonument is vervaardigd uit ruw Jaspis, een steensoort gekend voor zijn unieke patronen en duurzaamheid. Zijn ruwe uitvoering laat de authentieke, onbewerkte schoonheid van de steen naar voren komen. Dit creëert een opvallend, natuurlijk element in de serene omgeving van een rustplaats. Het monument heeft de mogelijkheid om te worden aangepast met een opschrift, waarmee u de persoonlijke herinnering aan uw geliefde op een respectvolle wijze levend kunt houden. Omdat elk stuk Jaspis uniek is, zal dit een één-of-een-soort monument zijn dat de unieke aard van uw dierbare weerspiegelt. Dit grafmonument biedt een eervolle, duurzame herinnering aan uw geliefde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.