close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met Koperen letters foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met Koperen letters Ruwe steen

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument is ontworpen met een eenvoudige, maar krachtige uitstraling en is vervaardigd uit robuuste, duurzame natuursteen. Schitterend in zijn rauwe vorm, valt deze grafsteen op door zijn uniek, ruw afgewerkte oppervlak, hetgeen de authenticiteit van het materiaal eert. Bovenop de natuursteen zijn de naam en andere specifieke teksten van uw dierbare te graveren in koperen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42206
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument is ontworpen met een eenvoudige, maar krachtige uitstraling en is vervaardigd uit robuuste, duurzame natuursteen. Schitterend in zijn rauwe vorm, valt deze grafsteen op door zijn uniek, ruw afgewerkte oppervlak, hetgeen de authenticiteit van het materiaal eert. Bovenop de natuursteen zijn de naam en andere specifieke teksten van uw dierbare te graveren in koperen letters. Het contrast tussen het robuuste van de steen en het zachte van het koper zorgt voor een harmonieus samenspel. Dit grafmonument, sterk in zijn simpliciteit, biedt een waardige rustplaats voor uw geliefde, en zorgt ervoor dat hun naam en gedachtenis op een respectvolle manier in herinnering blijven. Dit monument belichaamt eenvoud verweven met persoonlijke toewijding.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.