close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groene grafsteen van ruwe steen foto 1

Groene grafsteen van ruwe steen Ruwe steen

Een prachtig grafmonument van groene steen. De ruwe steen heeft subtiele details die de natuurlijke schoonheid benadrukken. Dit monument is een passende manier om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42479
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een prachtig grafmonument van groene steen. De ruwe steen heeft subtiele details die de natuurlijke schoonheid benadrukken. Dit monument is een passende manier om de herinnering aan uw geliefde levend te houden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.