close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas Ruwe steen

Een natuurlijk ruw grafmonument gemaakt van diabas, een duurzame en donkergrijze steen. Dit unieke grafmonument, gekenmerkt door zijn ruwe afwerking, bootst de wonderen van de natuur na. De vorm en textuur van elke steen is uniek, wat elk monument een weerspiegeling maakt van de unieke individualiteit van uw dierbare. De duurzaamheid van diabas verzekert dat het monument zijn schoonheid behoudt, z... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42515
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een natuurlijk ruw grafmonument gemaakt van diabas, een duurzame en donkergrijze steen. Dit unieke grafmonument, gekenmerkt door zijn ruwe afwerking, bootst de wonderen van de natuur na. De vorm en textuur van elke steen is uniek, wat elk monument een weerspiegeling maakt van de unieke individualiteit van uw dierbare. De duurzaamheid van diabas verzekert dat het monument zijn schoonheid behoudt, zelfs onder de meest uitdagende weersomstandigheden, terwijl de natuurlijke ruwheid een krachtig, tastbaar aandenken biedt aan uw dierbare. Het monument biedt voldoende ruimte voor gepersonaliseerde inscripties om uw dierbare te herdenken. Deze grafsteen verenigt natuurlijke schoonheid met eeuwigdurende herinnering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.