close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke grafsteen met twee grafzuilen foto 1

Natuurlijke grafsteen met twee grafzuilen

Dit natuurlijke grafmonument is een perfect voorbeeld van ingetogen verfijning en respect. Met twee solide zuilen die zijn gemaakt van hoogwaardige natuursteen, nodigt het monument uit tot contemplatie en herinnering. Het ontwerp van dit monument legt de nadruk op de robuustheid van de natuurlijke wereld en de blijvende aanwezigheid van uw dierbare. De zuilen bieden een elegante ruimte voor inscri... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42199
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur licht
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke grafmonument is een perfect voorbeeld van ingetogen verfijning en respect. Met twee solide zuilen die zijn gemaakt van hoogwaardige natuursteen, nodigt het monument uit tot contemplatie en herinnering. Het ontwerp van dit monument legt de nadruk op de robuustheid van de natuurlijke wereld en de blijvende aanwezigheid van uw dierbare. De zuilen bieden een elegante ruimte voor inscripties, zodat persoonlijke boodschappen en de naam van uw geliefde op een waardige manier gedenkt kan worden. Met dit natuurlijke grafmonument creëert u een plaats van rust en herinnering, waar zorgvuldige aandacht voor vakmanschap en respect voor de natuur samenkomen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.