close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke enkele ruwe grafsteen foto 1

Natuurlijke enkele ruwe grafsteen

Dit enkele grafmonument kenmerkt zich door zijn natuurlijke, ruwe vorm, waarbij de originele textuur van de steen zorgvuldig is bewaard. Het authentieke ontwerp erkent de schoonheid van de pure natuur en biedt een uniek en dierbaar gedenkteken voor uw geliefde. Het monument is vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen, wat zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. De ruwe vorm geeft tevens de moge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42571
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkel
Kleur Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit enkele grafmonument kenmerkt zich door zijn natuurlijke, ruwe vorm, waarbij de originele textuur van de steen zorgvuldig is bewaard. Het authentieke ontwerp erkent de schoonheid van de pure natuur en biedt een uniek en dierbaar gedenkteken voor uw geliefde. Het monument is vervaardigd uit hoogwaardig natuursteen, wat zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. De ruwe vorm geeft tevens de mogelijkheid om de naam en andere persoonlijke details van uw dierbare op een subtiele, maar opvallende manier in te graveren. Dit stuk biedt een eerbetoon dat de eenvoud van het leven en de ongerepte natuur omarmt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.