close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele natuurlijke ruwe Grafsteen van Tauern kwartsiet foto 1

Enkele natuurlijke ruwe Grafsteen van Tauern kwartsiet

Een grafmonument dat de natuurlijke schoonheid van Tauern kwartsiet benadrukt. Deze rustieke, ruwe steen heeft een uniek karakter en een subtiel patroon, waardoor het een respectvolle en passende laatste rustplaats biedt. Met zorg uitgehouwen details maken het mogelijk om persoonlijke informatie toe te voegen, waardoor herinneringen levendig blijven.De natuur levert ons de mooiste materialen, vorm... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42451
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een grafmonument dat de natuurlijke schoonheid van Tauern kwartsiet benadrukt. Deze rustieke, ruwe steen heeft een uniek karakter en een subtiel patroon, waardoor het een respectvolle en passende laatste rustplaats biedt. Met zorg uitgehouwen details maken het mogelijk om persoonlijke informatie toe te voegen, waardoor herinneringen levendig blijven.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.