close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument ruw natuursteen foto 1

Natuurlijk grafmonument ruw natuursteen Ruwe steen

Dit monument is samengesteld uit verschillende stukken Diabas. Op het liggende stuk zijn takken met bladeren van gesmeed hout aangebracht.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42478
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vestigingscatalogus Zwolle

Productomschrijving

Dit monument is samengesteld uit verschillende stukken Diabas. Op het liggende stuk zijn takken met bladeren van gesmeed hout aangebracht.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.