close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas Ruwe steen

Een natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas, die een tijdloos en rustiek karakter heeft. Dit monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke inscripties te graveren, zodat uw dierbare op een subtiele en respectvolle manier wordt herinnerd. De natuurlijke schoonheid van de steen symboliseert het krachtige levensverhaal van uw geliefde, waardoor hun herinnering voor altijd voortleeft.De natuur levert o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42487
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een natuurlijke ruwe grafsteen van Diabas, die een tijdloos en rustiek karakter heeft. Dit monument biedt de mogelijkheid om persoonlijke inscripties te graveren, zodat uw dierbare op een subtiele en respectvolle manier wordt herinnerd. De natuurlijke schoonheid van de steen symboliseert het krachtige levensverhaal van uw geliefde, waardoor hun herinnering voor altijd voortleeft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.