close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument met glasplaat foto 1

Natuurlijk grafmonument met glasplaat Glas, ruwe steen

Natuurlijke steen met daarop een glasplaat met de tekst. De ovale glasplaat is aan de achterkant gestraald en met afstandhouders op de steen gemonteerd.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41993
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin, Oranje
Materiaal Glas, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Rood/oranje/bruin
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Rode kwartsiet
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Natuurlijke steen met daarop een glasplaat met de tekst. De ovale glasplaat is aan de achterkant gestraald en met afstandhouders op de steen gemonteerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.