close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument foto 1

Natuurlijk grafmonument Leisteen, ruwe steen

Ruwe steen als letterplaat, de tekst bestaat uit bronzen letters. Binnen de omranding is er ruimte voor split. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42216
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Ruwe steen als letterplaat, de tekst bestaat uit bronzen letters. Binnen de omranding is er ruimte voor split. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.