close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Beige ruwe grafsteen met glazen tekstplaat foto 1

Beige ruwe grafsteen met glazen tekstplaat Ruwe steen

Dit is een uniek grafmonument dat bestaat uit een ruwe beige grafsteen, gecombineerd met een moderne glazen tekstplaat. De natuurlijke textuur en kleur van de steen zorgen voor een duurzaam en stevig design, terwijl de glazen tekstplaat een vleugje verfijning toevoegt. De tekstplaat biedt voldoende ruimte voor een gepersonaliseerde inscriptie van de naam en eventuele boodschap voor uw dierbare. De... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41923
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een uniek grafmonument dat bestaat uit een ruwe beige grafsteen, gecombineerd met een moderne glazen tekstplaat. De natuurlijke textuur en kleur van de steen zorgen voor een duurzaam en stevig design, terwijl de glazen tekstplaat een vleugje verfijning toevoegt. De tekstplaat biedt voldoende ruimte voor een gepersonaliseerde inscriptie van de naam en eventuele boodschap voor uw dierbare. De samensmelting van de ruwe natuursteen en het glas zorgt voor een harmonieus geheel, dat zowel natuurlijke rauwheid als elegante zachtheid uitstraalt. Met dit monument kunt u een tastbare herinnering creëren die zowel respect als liefde uitdrukt op de laatste rustplaats van uw geliefde.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.