close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne rechthoekige grafsteen met rand foto 1

Moderne rechthoekige grafsteen met rand Natuursteen

Een moderne rechthoekige grafsteen met een stijlvolle uitstraling, vervaardigd uit graniet. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1250
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een moderne rechthoekige grafsteen met een stijlvolle uitstraling, vervaardigd uit graniet. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.