close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk met schuine afloop en brons vogeltje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafzerk met schuine afloop en brons vogeltje Brons, natuursteen

Een grafzerk met schuine afloop die een traditionele, rustieke uitstraling geeft. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de elementen, waardoor het een solide en duurzame plek vormt voor de herinnering aan uw dierbare. Het brons vogeltje dat bovenop zit, symboliseert de liefde en het respect dat je voor hen voelt. Met dit grafmonument kunt u een tastbare herinnering creëren ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35444
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern, Onderhoudsvrij
Kleur donker
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een grafzerk met schuine afloop die een traditionele, rustieke uitstraling geeft. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de elementen, waardoor het een solide en duurzame plek vormt voor de herinnering aan uw dierbare. Het brons vogeltje dat bovenop zit, symboliseert de liefde en het respect dat je voor hen voelt. Met dit grafmonument kunt u een tastbare herinnering creëren die door de tijd heen bestand blijft.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.