close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern gedenkteken met vloer van Diabas foto 1

Modern gedenkteken met vloer van Diabas

Dit modern gedenkteken springt in het oog door zijn strak ontwerp en hoogwaardige materialen. Het is vervaardigd met een vloer van diabas, een duurzaam en donker gesteente gekend om zijn bijzondere textuur en kleur. Deze elementen vormen een robuuste basis die mooi contrasteert met de meer verfijnde details van dit stijlvolle monument. Het monument biedt voldoende ruimte voor personalisatie met na... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42385
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit modern gedenkteken springt in het oog door zijn strak ontwerp en hoogwaardige materialen. Het is vervaardigd met een vloer van diabas, een duurzaam en donker gesteente gekend om zijn bijzondere textuur en kleur. Deze elementen vormen een robuuste basis die mooi contrasteert met de meer verfijnde details van dit stijlvolle monument. Het monument biedt voldoende ruimte voor personalisatie met namen, data of persoonlijke boodschappen. Dit grafmonument straalt een waardig eerbetoon uit en vormt een blijvende herinnering aan uw dierbare, alsook een rustgevende plek voor reflectie. De combinatie van moderne esthetiek en de natuurlijke schoonheid van diabas draagt bij aan een uniek en indrukwekkend eerbetoon.


Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.