close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne grafsteen met harten van zwart Graniet foto 1

Moderne grafsteen met harten van zwart Graniet Rvs

Een modern grafmonument dat de verzorgde schoonheid van graniet combineert met het eenvoudige, maar effectieve ontwerp van twee harten. De harten staan symbool voor liefde en verbondenheid, waardoor het monument de perfecte manier is om een dierbare te herdenken. De granietsteen biedt een lange levensduur en heeft de mogelijkheid om te worden gegraveerd met de naam en persoonlijke boodschappen van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41939
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal RVS
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een modern grafmonument dat de verzorgde schoonheid van graniet combineert met het eenvoudige, maar effectieve ontwerp van twee harten. De harten staan symbool voor liefde en verbondenheid, waardoor het monument de perfecte manier is om een dierbare te herdenken. De granietsteen biedt een lange levensduur en heeft de mogelijkheid om te worden gegraveerd met de naam en persoonlijke boodschappen van uw geliefde.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.