close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen hartje wit en zwart marmer foto 1

Grafsteen hartje wit en zwart marmer

Dit monument is gemaakt van Zwart graniet en Wit marmer. Tegen de zwarte achterplaat is een hartvormige letterplaat geplaatst van wit marmer, dit geeft een mooi contrast. Om er 1 geheel van te maken is tussen de banden witte kiezel aangebracht. De teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41888
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Wit, Zwart
Steensoort Marmer
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit monument is gemaakt van Zwart graniet en Wit marmer. Tegen de zwarte achterplaat is een hartvormige letterplaat geplaatst van wit marmer, dit geeft een mooi contrast. Om er 1 geheel van te maken is tussen de banden witte kiezel aangebracht. De teksten zijn verdiept gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.