close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende rode grafsteen van Himalaya graniet foto 1

Liggende rode grafsteen van Himalaya graniet

Dit liggende grafmonument is gemaakt van het duurzame Himalaya graniet, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De robuuste rode tint van de steen draagt bij aan het opvallende uiterlijk en biedt een opvallende achtergrond voor inscripties of persoonlijke versieringen. Ondanks de natuurlijke levendigheid van het graniet, blijft het monument ingetogen en respectvol, met zijn gestroomlijnde vormge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42102
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is gemaakt van het duurzame Himalaya graniet, bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. De robuuste rode tint van de steen draagt bij aan het opvallende uiterlijk en biedt een opvallende achtergrond voor inscripties of persoonlijke versieringen. Ondanks de natuurlijke levendigheid van het graniet, blijft het monument ingetogen en respectvol, met zijn gestroomlijnde vormgeving en subtiele visualiteit. Het liggende ontwerp biedt stevigheid aan het monument en waarborgt de belangrijke functionaliteit om de grafplek te markeren. De uiterlijke kenmerken en unieke kleur van Himalaya graniet zorgen ervoor dat dit grafmonument een eigentijdse en toch eervolle manier is om een dierbare te herdenken. Dit monument staat garant voor een waardige uitstraling in de loop van de tijd en blijft een gedenkwaardig symbool van respect en herinnering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.