close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Himalaya graniet foto 1

Liggende grafzerk van Himalaya graniet

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig Himalaya graniet, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke variatie in tinten. Het sobere design weerspiegelt de eeuwigheid en solide aanwezigheid, passend bij een respectvol eerbetoon aan uw geliefde. De liggende vormgeving zorgt voor een harmonieuze integratie met de omgeving, terwijl de structuur en textuur van het graniet een unieke, t... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42104
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardig Himalaya graniet, bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke variatie in tinten. Het sobere design weerspiegelt de eeuwigheid en solide aanwezigheid, passend bij een respectvol eerbetoon aan uw geliefde. De liggende vormgeving zorgt voor een harmonieuze integratie met de omgeving, terwijl de structuur en textuur van het graniet een unieke, tastbare herinnering aan de dierbare vormen. Op dit stabiele monument kan een inscriptie worden aangebracht, waardoor een persoonlijke touch en een blijvende herinnering gecreëerd wordt. Door zijn robuuste karakter kan dit monument de tijd weerstaan, en blijft het een gedenkplaats die de tijd en de elementen trotseert. Een stijlvol en gedenkwaardig monument om liefde en herinneringen tastbaar te houden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.