close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie grafmonument met zwerfkeien foto 1

Familie grafmonument met zwerfkeien Zwerfkeien

Dit familiegrafmonument is opgebouwd uit zwerfkeien, een natuurlijk en robuust materiaal dat symbolisch staat voor de sterkte en veerkracht van een familieband. De keien zijn strategisch geplaatst in een harmonieuze compositie, waarmee een respectvolle en eervolle rustplaats wordt gecreëerd. De zwerfkeien bieden ruimte om namen en persoonlijke boodschappen te graveren, zodat elk familielid een uni... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42198
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Grafzerken, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit familiegrafmonument is opgebouwd uit zwerfkeien, een natuurlijk en robuust materiaal dat symbolisch staat voor de sterkte en veerkracht van een familieband. De keien zijn strategisch geplaatst in een harmonieuze compositie, waarmee een respectvolle en eervolle rustplaats wordt gecreëerd. De zwerfkeien bieden ruimte om namen en persoonlijke boodschappen te graveren, zodat elk familielid een unieke herkenning krijgt binnen het geheel. Dit monument is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, en is daarom een ideale keuze voor gezinnen die zoeken naar een betekenisvolle en blijvende manier om geliefden te herinneren. Met dit familiegrafmonument is er ruimte voor herdenking, reflectie en verbinding, nu en in de generaties die volgen.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.