close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Himalaya graniet foto 1

Liggende grafzerk van Himalaya graniet

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit duurzaam Himalaya graniet, gekenmerkt door zijn unieke en natuurlijke textuur en kleurstelling. Het gedenkteken heeft een robuuste uitstraling, een directe weerspiegeling van de kracht en duurzaamheid van de steensoort. Door het liggende ontwerp integreert het monument naadloos met zijn omgeving, en respecteert het de rust en sereniteit van de rustplaat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42109
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit duurzaam Himalaya graniet, gekenmerkt door zijn unieke en natuurlijke textuur en kleurstelling. Het gedenkteken heeft een robuuste uitstraling, een directe weerspiegeling van de kracht en duurzaamheid van de steensoort. Door het liggende ontwerp integreert het monument naadloos met zijn omgeving, en respecteert het de rust en sereniteit van de rustplaats. De vlakke oppervlakte van het monument biedt voldoende ruimte voor het graveren van namen, data en persoonlijke boodschappen, waarmee een tastbare herinnering aan uw dierbare wordt gecreƫerd. Dit monument combineert op prachtige wijze natuurlijke schoonheid en vakmanschap, en zorgt voor een waardig en blijvend eerbetoon.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.