close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Kort natuurlijk grafmonument foto 1

Kort natuurlijk grafmonument Glas, ruwe steen

Monument gemaakt van verschillende materialen. De letterplaat is van kwartsiet met daarop een glasplaat met de tekst. De glasplaat is met afstandhouders op de steen gemonteerd. De steen staat binnen een omranding van zwart graniet. Op de omranding ligt... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41852
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Monument gemaakt van verschillende materialen. De letterplaat is van kwartsiet met daarop een glasplaat met de tekst. De glasplaat is met afstandhouders op de steen gemonteerd. De steen staat binnen een omranding van zwart graniet. Op de omranding ligt een strook van glas. Het monument is op een betonfundering geplaatst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.