close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe zwerfkei met glazen tekstplaatje foto 1

Ruwe zwerfkei met glazen tekstplaatje Glas, zwerfkeien

Dit grafmonument bestaat uit een ruwe zwerfkei die een natuurlijke en robuuste uitstraling heeft. Het monument straalt een bepaalde kracht en onwrikbaarheid uit die zowel de tijd als de elementen doorstaat. Het glazen tekstplaatje dat op subtiele wijze aan de zwerfkei is bevestigd, biedt de mogelijkheid om een naam of persoonlijk bericht te graveren. De reflectie van het glas in verschillende lich... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41913
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een ruwe zwerfkei die een natuurlijke en robuuste uitstraling heeft. Het monument straalt een bepaalde kracht en onwrikbaarheid uit die zowel de tijd als de elementen doorstaat. Het glazen tekstplaatje dat op subtiele wijze aan de zwerfkei is bevestigd, biedt de mogelijkheid om een naam of persoonlijk bericht te graveren. De reflectie van het glas in verschillende lichtomstandigheden zorgt voor een variërende en levendige weergave. Door de combinatie van een ruwe natuursteen met een licht, helder glaselement weet dit monument de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten. Het is een waardige en respectvolle gedenkplek voor uw geliefde.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.