close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort glazen grafmonument foto 1

Kort glazen grafmonument Glas

De glasplaat is licht gebogen en heeft een gebrokkelde rand. De achterzijde is gematteerd. De glasplaat staat met afstandhouders op een granieten plaat. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41974
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Kort graf
Kleur Groen, Zwart
Materiaal Glas
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

De glasplaat is licht gebogen en heeft een gebrokkelde rand. De achterzijde is gematteerd. De glasplaat staat met afstandhouders op een granieten plaat. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.